Lunchen met wethouder Sven de Langen (Rotterdam)

Sven de Langen, wethouder onderwijs, jeugd en zorg in Rotterdam, stelt een lunch in zijn werkkamer beschikbaar.

Sven de Langen is sinds 26 oktober 2017 namens het CDA wethouder in Rotterdam. Hij is verantwoordelijk voor de portefeuilles onderwijs, jeugd en zorg.

Hij is daarnaast ook lid van het algemeen bestuur van de GGD Rotterdam Rijnmond en voorzitter van de gemeenschappelijke regeling Jeugdhulp Rotterdam Rijnmond. De Langen is gediplomeerd fysiotherapeut en heeft daarnaast een master bestuurskunde behaald. De afgelopen jaren werkte hij onder meer als adviseur en projectleider bij verschillende adviesbureaus. In zijn laatst functie voor aanvang van zijn wethouderschap werkte hij als clusterhoofd bij de gemeente Zuidplas.

Zijn politieke carrière begon Sven de Langen in 2006 als voorzitter van de Rotterdamse Jongerenraad en bestuurslid van het CDJA Rotterdam. In 2010 werd hij fractievoorzitter van de CDA-fractie in de toenmalige deelgemeente IJsselmonde. Namens het CDA werd hij in 2012 portefeuillehouder Werk, Welzijn, Jeugd en Ouderen in diezelfde deelgemeente. De Langen was vanaf 2014 tot zijn aantreden als wethouder gemeenteraadslid en fractievoorzitter van de CDA-fractie in de Rotterdamse gemeenteraad.

Artikelnummer:
DORA0002
Categorie:
Er op uit

Dit item is een dienst. De contactgegevens van de aanbieder van de dienst krijg je per e-mail.

Deze veiling is: Gesloten
Winnend bod:
€ 260,00

Op dit veilingitem kun je niet meer bieden.