Bose SoundTouch 20 II

Bose draadloze speaker - Zwart - Weinig gebruikt - Met garantie tot 6-2018

Weinig gebruikte Bose SoundTouch II met garantie tot 6-2018

De Bose SoundTouch 20 II is een draadloze speaker die ervoor zorgt dat je nu nog eenvoudiger van muziek kunt genieten. De SoundTouch 20 II maakt gebruik van je wifi-thuisnetwerk om je draadloos toegang te bieden tot 20.000 internetradiozenders over de hele wereld, nummers en afspeellijsten uit je persoonlijke muziekbibliotheek en populaire muziekdiensten zoals Deezer en Spotify. Je kunt elke zender of artiest die je maar wilt aan je presets toewijzen, zodat je ze altijd met één druk op de knop kunt beluisteren. Een wifi-thuisnetwerk is alles wat je nodig hebt en instellen is snel en eenvoudig.

Belangrijkste kenmerken van de Bose SoundTouch 20 II:
• Draadloze verbinding via je wifi-thuisnetwerk voor internetradio, je muziekbibliotheek en populaire muziekdiensten zoals Deezer™

• Met één druk op de knop toegang tot je muziek met zes persoonlijke presets

• Helder, full-range geluid uit een compacte luidspreker die in elke kamer past

• Uitgebreide bediening met de SoundTouch™ app voor je computer, smartphone of tablet

• Persoonlijke zones voor verschillende muziek in verschillende kamers of dezelfde muziek in elke kamer (met extra SoundTouch™-producten)

Uitbundig geluid

Ja, het is compact. Maar het SoundTouch™ 20 Series II system levert meer geluid dan zijn formaat doet vermoeden. Speciaal ontworpen transformers produceren verrassend zuivere middelhoge en hoge frequenties zodat stemmen en instrumenten levensecht klinken, terwijl een geavanceerde behuizing met poorten het geluid genoeg kracht geeft om met gemak een ruimte te vullen. Ondertussen zorgt digitale signaalverwerking van Bose voor mooi gebalanceerd geluid, of je het volume nu flink opschroeft of laat op de avond een ontspannen muziekje opzet. Vergelijk de luidspreker met andere wifi-luidsprekers van dit formaat. Ze zijn niet te vergelijken.

Niet zomaar een luidspreker

SoundTouch™ is een volledig nieuwe manier om eenvoudiger dan ooit muziek draadloos in huis te streamen. SoundTouch™ systems maken rechtstreeks verbinding met je favoriete internetradiozenders en diensten voor gestreamde muziek, zoals Deezer™ en Spotify®, zodat je ze binnen handbereik hebt. Streamen via wifi is hard op weg om de nieuwe standaard voor het beluisteren van muziek te worden. Wij hebben het makkelijker en nog plezieriger gemaakt.

Muziek met één druk op de knop

Als het om muziek gaat, weet je waar je van houdt. Daarom hebben we de SoundTouch™ Wi-Fi® music systems anders ontworpen dan andere systemen. Ze beschikken over zes presets die je eenvoudig kunt instellen (en aanpassen) via het systeem of de gratis SoundTouch™ app. Je favoriete muziek wordt met één druk op de knop direct afgespeeld, net als bij je autoradio. Door deze benadering is muziek streamen net zo eenvoudig als het licht aandoen - maar dan veel leuker.

Krachtige SoundTouch™ app

Met de SoundTouch™ app is het eenvoudig om nieuwe muziek te ontdekken en je bestaande muziek te beheren. Sleep via de app muziekbronnen, zoals een favoriete Deezer™-zender, een afspeellijst of een internetradiozender, naar je zes presets. Dan kun je ze met één druk op de knop beluisteren, overal in huis. Wil je naast je presets naar andere muziek luisteren, gebruik dan de app op je computer, smartphone of tablet om andere muziek te zoeken. Blader door de online muziekwereld of de bestanden in je eigen muziekbibliotheek. Je kunt met de app ook verschillende systemen in verschillende ruimten beheren.

Meer kenmerken:

• Eenvoudige configuratie via een smartphone/tablet met de app; geen computer of usb-kabel nodig

• Oled-display geeft informatie over bron en nummer/zender, zodat je niet op je smartphone of tablet hoeft te kijken

• Infraroodafstandsbediening voor het kiezen van presets, beoordelen van muziek (duim omhoog/omlaag) en standaardfuncties

• Aux-ingang voor het aansluiten van andere audiobronnen; dit maakt het systeem veelzijdiger

• Ethernetpoort voor bekabelde aansluiting op het thuisnetwerk, indien gewenst

Meegeleverd:
• SoundTouch™ 20 Series II Wi-Fi® music system

• Voedingskabel

• Afstandsbediening


Productspecificaties

Gebruikt, in zeer goede staat
Algemeen Kleur Zwart
Bluetooth Nee
Wifi Ja
Gewicht 4705 gram
Afmetingen (b x h x d) 314 x 188 x 104 mm
Afstandsbediening Ja

Artikelnummer:
VEIL0002
Categorie:
Apparatuur
Hoogte:
19
Breedte:
31
Diepte:
10
Conditie:
Gebruikt

Dit item kun je zelf ophalen, maar we kunnen het ook verzenden.

Als je kiest voor verzending, kost dat € 8,50 extra.

Deze veiling is: Gesloten
Winnend bod:
€ 276,00

Op dit veilingitem kun je niet meer bieden.